Kvadratiske højbede

1.514,00 kr.3.177,00 kr.

Alle ordre skal afhentes af køber med mindre andet er aftalt

Beskrivelse

Parkstål kvadratisk kasse til højbed: Plantekassen der giver dig rig mulighed for at opnå den æstetik i dit udeliv som du leder efter. Vores plantekasser er lavet i en 3 mm. corten stålplade - der med ...Læs mere her

Kvadratiske højbede: Skabt til at indramme din designerhave

Parkstål kvadratisk kasse til højbed: Plantekassen der giver dig rig mulighed for at opnå den æstetik i dit udeliv som du leder efter. Vores plantekasser er lavet i en 3 mm. corten stålplade – der med sine bukkede kanter har en smuk og professionel finish, der afspejler den kvalitet de er fremstillet i. Få et sted til dine planter, krydderurter, grøntsager mm. Med vores kvadratiske højbed, kan du være sikker på at få en løsning, der kun bliver smukkere med årene.

Kombiner den kvadratiske kasse med vores rektangulære højbede

Når din plantekasse leveres, kan den i travle perioder opstå leveringer hvor produktet endnu ikke er rustet. I løbet af nogle få uger, afhængig af vejret, vil du opleve at rustprocessen begynder, hvorefter du blot skal afvente det smukke resultat.

Levering: 1 -14 dage.

Materiale

Når du køber et produkt i corten stål, skal du forvente at resultaterne altid variere og at patineringen vil tage flere år om at komme, da rustlaget bliver ved med at udvikle sig. Dermed vil du også opleve farveændringer fra orange til en dybere orange over tiden, hvilket er én af dette produkters fineste egenskaber, da du hver sæson får en smukkere farve.

Skal du være bange for om dit produkt vil smitte af? 

Når du køber et produkt i corten stål, vil du få en uderumsløsning der afsmitter minimalt. Dog skal du tage forbehold i starten af rustprocessen, hvor laget endnu ikke er gennemarbejdet. Derfor kan du med fordel placere dit produkt på en bundplade, hvis den skal placeres på fliser eller træoverfalder.

Hvor længe holder mit produkt? 

Corten stål er et af vores mere bæredygtige løsninger, da produkterne i optimale udeforhold kan holde i op til 50 år. Dog har vind, vejr og saltforhold en stor betydning for produktets holdbarhed og fremtoning. Produkterne kan dog til enhver tid genbehandles, hvorefter de fremstår som nye med minimal spild i processen. De kan ikke genbehandles BJL

Samarbejdspartnere

Dette produkt er lavet af Parkstål alene. Se evt. vores special løsninger eller cases for at udforske produkter lavet med vores samarbejdspartnere.

Har du brug for et andet mål eller løsning? Se mere om vores specialprodukter her.

Parkstål levering i hele Danmark

ALLE ORDRE SKAL
AFHENTES AF KØBER

Parkstål Løsninger til B2B og B2C

Løsninger til B2B
og B2C

Parkstål levering i hele Danmark

Produkter med
lang levetid

Parkstål levering i hele Danmark

Vi laver komplette
haveløsninger

Se vores nyeste produkter til haven.

Leder du efter den perfekte løsning til din have? Få et overblik over de nyeste produkter i vores sortiment, eller udforsk hele sortimentet her.

Bestil et specialdesign

Leder du efter en løsning som ikke er en del af vores standardartsortiment?

Vores standardløsninger – og deres mål, er nøje udvalgt efter hvad der passer ind i den gænse have. Mangler du dog et produkt i specialmål eller vil du gerne have lavet noget helt unikt til din have, kan vi også hjælpe med dét! 

Kontakt os her, og lad os i fællesskab finde frem til den løsning, som du leder efter.