Juletræer i stål

661,00 kr.883,00 kr.

Alle ordre skal afhentes af køber med mindre andet er aftalt

Beskrivelse

Leder du efter den perfekte juledekoration til dit uderum? Se vores genanvendelige sorte ståljuletræer, der findes i 3 størrelser - og sikr dig et uderum med julestemning. ...Læs mere her

Endnu engang er det blevet tid til at hive julepynten og stemningen ned fra loftet – og derfor har vi skabt de perfekte juletræer – den perfekte juledekoration til dit uderum.

Juletræerne er lavet i sort stål, og sælges i 3 størrelser – så du er sikker på at du både kan skabe dynamik med forskellige størrelser, eller få  netop det træet, som passer til din terrasse, forhave eller andet sted der skal indhylles i jul.

Til hvert træ medfølger en lyskæde i de mål, som passer til hvert enkelt træ hhv. 150 eller 200 cm. Lyskæden kan nemt sættes på træet, ved blot at snoge kæden om juletræet fra top til bunden.

Levering: 1 -14 dage.

Materiale
Samarbejdspartnere

Dette produkt er lavet af Parkstål alene. Se evt. vores special løsninger eller cases for at udforske produkter lavet med vores samarbejdspartnere.

Har du brug for et andet mål eller løsning? Se mere om vores specialprodukter her.

Parkstål levering i hele Danmark

ALLE ORDRE SKAL
AFHENTES AF KØBER

Parkstål Løsninger til B2B og B2C

Løsninger til B2B
og B2C

Parkstål levering i hele Danmark

Produkter med
lang levetid

Parkstål levering i hele Danmark

Vi laver komplette
haveløsninger

Se vores nyeste produkter til haven.

Leder du efter den perfekte løsning til din have? Få et overblik over de nyeste produkter i vores sortiment, eller udforsk hele sortimentet her.

Bestil et specialdesign

Leder du efter en løsning som ikke er en del af vores standardartsortiment?

Vores standardløsninger – og deres mål, er nøje udvalgt efter hvad der passer ind i den gænse have. Mangler du dog et produkt i specialmål eller vil du gerne have lavet noget helt unikt til din have, kan vi også hjælpe med dét! 

Kontakt os her, og lad os i fællesskab finde frem til den løsning, som du leder efter.