Parkstål specialløsninger: Vi skaber produkter efter dine ønsker.

Er du faldet over et af vores produkter, men mangler en størrelse der passer til din have – eller har du en idé du gerne vil have ført ud i livet? Vi står klar til at hjælpe!

Ønsker du en standardløsning i specialmål eller har du din egen idé?

… Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe og rådgive dig til at komme bedst muligt i mål, og få det uderum som du drømmer om.

Hvis du vil have lavet en standardløsning i specialmål, skal du blot henvende dig via vores kontaktformular, og udfylde felterne – så kontakter vi dig med et prisoverslag og estimeret leveringstid.

Vil du i stedet gerne have lavet en komplet specialløsning? Så kræver det ofte en længere snak eller et fysisk møde, så vi kan kortlægge dit behov og skitsere dine tanker i fællesskab.

Vi laver din drømmeløsning

Vi er stålnørder – og vi elsker at lave specialløsninger!

Siden start har vi elsket at lave specialløsninger! Derfor har vi også lavet partnerskaber, så vi på bedst mulig vis kan skabe perfekte uderumsløsninger, der dækker ethvert behov.

Bliv inspireret af vores favoritter.

Er det svært at vælge imellem vores produkter? Start med at blive inspireret af vores favoritprodukter til uderummet og læs mere om vores løsninger.

Rektangulære højbede

2.398,00 kr.7.244,00 kr.

Runde højbede

2.215,00 kr.4.380,00 kr.