Om Parkstål: Kvalitetsløsninger der holder i årtier.

Vi kalder os selv for stålnørder – og dét er der en god grund til. I de sidste mange år, er vi blevet specialister indenfor stål og dets mange muligheder, hvilket blev grobrunden for Parkstål.

Vi er Parkstål – og vi vil lave de bedste stål løsninger til fremtiden.

Når du handler hos Parkstål, kan du være sikker på at du ikke får den billigste løsning. I stedet får du løsninger der er gennemtænkt, veludført og i god kvalitet, så du er sikret en holdbar løsning.

Men hvad betyder det når vi siger det?

Når der arbejdes med stål, er det detaljen der tæller. Mængden af tid der bliver brugt når der laves håndlavede løsninger, vil altid afspejle sig i det færdige produkt, når du enten betragter det eller anvender løsningen i din dagligdag. Netop derfor tager vi os altid ekstra tid, så vi opnår perfektion.

Vi tillader os at sige at vi laver produkter til fremtiden. Med det mener vi at vores produkter er skabt til at være langtidsholdbare – og ikke kun grundet materialet og coatingens kvalitet. Nej – vi skaber gennemtænkte produkter. Og med dét mener vi eksemplevis at vores løsninger altid holder formen, selvom jorden og rødder presser imod. Eller at du aldrig skal bekymre dig om hverken børn eller børnebørn, som løber rundt i haven tæt på stålkanterne, fordi vi tager os tid til at lave de nødvendige buk for at børnesikre dem.

Vil du høre mere om fordelene omkring vores produkter? Kontakt os her. 

De bedste resultater starter med materialerne.

Med de rigtige materialer, kan du få produkter der er flotte i ca. 3o år – og efter det, kan vi blot behandle dem, så de kan holde i 30 mere. Læs mere om de forskelligr typer af stål, som du kan anvende i din designerhave.

Cortenstål.

Cortenstål er ikke bare rustent jern. Det er en helt speciel ståltype som kun ruster et lille stykke ind i overfladen, hvorefter rusten stopper. Det rustikke look passer fantastisk godt til haver og grønne områder. Hvad enten det er plantekasser, højbede eller kantafgrænsninger.

Galvaniseret stål.

Galvanisering er et tykt lag zink som påføres ved at dyppe de færdige stålemner i flydende, smeltet zink. Det er en effektiv måde at rustbeskytte på. Og så bliver overfladen silkemat og grå efter nogle få måneder. Galvaniseret stål anvendes til stolper, bænke, bærende konstruktioner og andre steder hvor der ikke ønskes rust.

Malet galvaniseret stål.

Vi tilbyder også, at få malet oven på en galvanisering. Så kan der vælges lige den farve som ønskes til et specielt design. Samtidig får emnerne et ekstra lag oven på den stærke galvanisering, som sikrer ekstra holdbarhed.

Vi hjælper dig!

En rådgivende og løsningsorienteret tilgang skaber resultater.

Ofte ønsker vores kunder sig en designerhave, men ved ikke hvor de skal begynde – eller hvorvidt vores standardløsninger vil passe til deres have.

Se mere om vores specialløsninger, og lad os rådgive dig, så vi i fællesskab kan finde netop de løsninger der passer bedst til dig.