Et perfekt loungesæt til det perfekte uderum.

En have og dets fantastiske blomster, bede og træer, skal opleves på tæt hold

… Det er i hvert fald hvad vi tror på! Og det var netop den tanke der blev startskuddet til, at vores loungesæt, som kan tilpasses ethvert uderum, blev til.

Når vi tænker på det perfekte uderum – så tænker vi på en oase af duftende planter, en afslappende zone hvor familie og venner kan hygge sig, eller et opsæt af højbede og innovative funktionsrige løsninger, der giver en unik oplevelse. Men behøver vi at vælge?

… Det synes vi ikke! Hos Parkstål ville vi lave en løsning, hvor terrassens størrelse, havemøblernes placering i forhold til udsigten og mange andre faktorer, som tit og ofte kan være et problem, ikke skulle være et benspænd mere – for vi ville lave en løsning, hvor hele uderummet blev samlet – og hvor vi kunne skabe en oplevelse. Derfor gik vi til tegnebrættet med en ambition om netop dette.

 

Hvordan løste vi det?

Løsningen lå i, hvordan vi kunne integrere have og møbler i ét. En måde, hvorpå man, uanset hvor man sad, kunne have udsyn til en velanlagt have, og dermed ikke skulle skille uderummet i forskellige zoner. Derfor, var løsningen det perfekte loungesæt. En lounge der kan skræddersyes til enhver have – uanset størrelse, hældning eller flere niveauer. Sættet er lavet i corten stål og træ, og kan samles af netop de moduler, der opfylder vores kunders idealer til deres personlige drømmehave.

Skal du have lavet et speciallavet loungesæt der skal stå i haven eller måske ved en pergola? Se mere om vores specialfremstillede produkter lige her.

Partnere på projektet

Vi laver ofte specialopgaver med samarbejdspartnere.

6740 Inhouse

Vores perfekte loungesæt er lavet i samarbejde med 6740 Inhouse – som levere træløsningerne, der skal monteres på vores stålben. Den perfekte måde at erstatte enkeltstående bænke og solvogne.

Vil du gøre dit uderum unikt med Parkstål løsninger?

Hos Parkstål udvikler vi løsninger, som kan ophøje dit uderum. Brug vores stål løsninger til at få præcis den have som drømmer om – så du kan pryde din have med både blomster, bede og træer på den smukkeste facon.